Souhrn roku 2019

„Salve!“

Nový rok je tu a s ním nové příležitosti. Za celý tým Emperors vám přejeme do roku 2020 hodně zdaru! Než se ale naplno rozeběhneme vstříc budoucnosti, dovolíme si malé ohlédnutí na uplynulý podzim 2019 a s ním spojené veřejné testy.

Jdeme na to!

Na úvod je nutné přiznat, že veškeré dění kolem hry jsme nezvládali aktualizovat i zde na webu a proto bylo možné vše sledovat pouze na Facebooku. O tomto nedostatku víme a pokusíme se na něm zapracovat.

Celkem za sebou máme 4 testy – 1 interní a 3 veřejné. Všechny se konaly v Praze (zatím) a to buď v Geekárně (známý sci-fi a fantasy café bar), nebo Bohemia Boards & Brews (board game cafe, velmi stylový podnik).

Během těchto testů jsme měli tu čest setkat se s řadou zajímavých lidí i zkušených hráčů a získali jsme tak ohromné množství zpětné vazby i energie do další práce.

Krátké reporty naleznete na oficiální facebookové stránce hry. Podrobné poznámky z testů – úpravy herních mechanik, nové prvky a pod. jsou k nahlédnutí ve skupině Emperors – vývoj & testy. Aktualizovanou galerii pak můžete shlédnout přímo zde na webu.

Video za tisíc obrázků.

Do budoucna samozřejmě plánujeme přidávat i videa, které lépe odhalí některé herní mechaniky a zpracování. Neváhejte si dát odběr našeho oficiálního YouTube kanálu, ať o nic nepřijdete 🙂

Níže krátký záznam z posledních chvil bitvy při obsazování Říma Marcem Aureliem na jednom z testů.

Nový císař

Seznámit se můžete také s dalším císařem, Vespasianem.

VESPASIANUS
klikni pro více info

Jaký bude rok 2020?

Věříme, že rozhodně bude stát zato! Nyní zapracováváme veškerý feedback, aktualizujeme herní materiály a vylepšujeme komponenty.

S novým herním prototypem máme v plánu na konci jara zahájit další sérii veřejných testů, avšak tentokrát už i v jiných městech, než-li jen Praze. Předně se tak jistě dostane na České Budějovice a dále pak Brno.

Veškerá organizace testů probíhá ve skupině Emperors – vývoj & testy.

Na podzim bychom se rádi začali připravovat na tuzemskou kampaň (odhadem Q2 2021), detaily si ale zatím necháváme pro sebe. Nebojte, včas se o ně podělíme. Věříme, že nám tento cíl bude – kromě vás; fanoušků a hráčů – motorem pro intenzivní vývoj a dotažení hry do finální podoby, abychom mohli pokračovat následně na dalších projektech.

Závěrem

Shrnutí základních prvků hry najdete v sekci O deskové hře.

Máme před sebou ještě dlouhou cestu, budeme ovšem rádi, pokud se po ní vydáte s námi. V současné chvíli pracujeme na Emperors již téměř 2 roky. Kořeny celé hry pak lze hledat až 6 let nazpět.

Jestliže se vám projekt líbí, řekněte o něm přátelům, sdílejte a nebojte se ani ptát a komentovat. Rádi všechny dotazy zodpovíme.

Děkujeme vám za pochopení, trpělivost a vaší přízeň! 🖤

Líbil se vám článek?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *